Kreere tar konsulentoppdrag innen media og teknologi. Vår ekspertise er først og fremst knyttet til digitalisering av tradisjonelle medier, men også forbrukeradferd og konseptutvikling.

Kreere har hatt en sentral rolle i digitaliseringen av radio i Norge (Radioskiftet) i kraft av vårt oppdrag med å lede Digitalradio Norge AS.

Digitaliseringen av radio fortsatte og Kreere fikk ny tillit. I vårt oppdrag for Norsk Radio AS  etablerte vi Radioplayer.no som en del av et  stort internasjonalt kringkastersamarbeid for å sikre norsk innhold på nye plattformer som smarthøyttalere og biler med internett. 

Fra starten av 2020 har Kreere fått flere oppdrag for Radioplayer Worldwide. Vi har nå ansvaret for Radioplayer i Skandinavia (Radioplayer Sverige og mereRadio i Danmark, i tillegg til Radioplayer Norge ). I tillegg har Kreere det overordnede ansvaret i alle land for Radioplayers produkter som ikke er direkte knyttet til bil, herunder mobil-, nettbrett og tvapper, webspillere, samt integrasjoner med plattformer som Google, Amazon, Sonos, Bose, etc.